2021 Yılı Değerlendirmesi


2021 Yılı Değerlendirmesi



Selamlar. Detaylı 2021 Değerlendirme yazısı diğer kişisel blog adresimde yayınladım ilgili yazıya gitmek için ; https://www.serkanince.com/2021/12/2021-yili-degerlendirme.html

Bu yazıda ek olarak daha iş hayatına yönelik teknik güncellemeleri eklemek istedim. 


Yeni Unvan Yeni Sorumluluklar


Kıdemli olarak başladığım son şirketimde açılan yeni Takım Lideri pozisyona başvurdum. IK incelemesi ve pozisyon mülakatından sonra uygun görüldüm Takım Lideri olarak hayatıma devam ediyorum.

Bununla birlikte tabii yeni sorumluluklar,zorluklar ve güzellikler geldi. Takımın Lideri olmamdan ötürü takımda yer alan tüm bireylerden ben sorumluyum. Çıkan işin kalitesi, isteğe uygun olup olmaması ve gerektiği yerlerde nokta koyabilmek gibi görevlerim var. Kodumu yazayım kenara çekileyim olmuyor :) 






Mobil Uygulama Yayınladım


Flutter kullanarak geliştirdiğim Vergi Takvimi, müşavir dikeyinde bir etkinlik uygulaması. Uygulamayı şu an için Android platformunda yayınladım. Mvp odaklı geliştirdiğimi belirteyim. Hite göre ios ve yeni feature eklemeleriyle devam edeceğim.

Beyanname tarihleri değiştiği için 2022 ile birlikte veri güncellemesi yapmam gerekiyor. Tamamen hobi amaçlı bir uygulama olsa da aktif tutmak hedeflerim arasında.



2022 Yılı Teknik Hedeflerim

*Hedef koymak aslında çok bana göre değil. Yeri gelince hızlı karar değiştiren ve plansız da yaşayabilen bir insanım. Hedeflerin tümü tutmadıkça da bir hedef listesi belirlemek manasız. Bunlara aslında hedef değil de temenni olarak bakarak; olursa süper olur olmazsa da sorun değil kafasındayım.


  • İleri Seviye Docker Öğren
  • CQRS + Mediatr Pattern ile Uygulama Geliştir
  • Flutter ile yeni uygulama geliştir
  • Alanında Eğitim Ver



Vektör Fotoğrafı Kaynak : https://icons8.com/illustrations/illustration/polar-42

Vektör Fotoğrafı 2 Kaynak : https://icons8.com/illustrations/illustration/fogg-891



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Philips 246E9Q LCD Monitör Kutu Açılışı

Iyzico Error Code 11

Visual Studio'da Toplam Kod Satır Sayısını Bulma