Foursquare Yorum Silme





İnternet çok sesliliği ve fikirlerinizi rahatça paylaşabileceğiniz harika araçlardan birisi. Bu fikirleri paylaşırken kimi insan başkasının özgürlüğüne,kişiliğine ve kazançlarına leke sürecek şekilde yorum yapabiliyor. Özellikle Foursquare üzerinden yapılan mekan yorumları çok rahatsız verici düzeylere gelebiliyor.

Bu tarz yorumları Foursquare üzerinden şikayet ederek çözebilecek gibi dursada, moderator sayısının azlığı ve yorum politikasının göreceli esnekliği sebebiyle yorumları kaldırmak her zaman kolay değil. 

Foursquare Yorum Silme Nasıl Yapılır


Öncelikle yapılan yorumların her zaman ifade özgürlüğü açısından eleştirel düzeyde olmasını normal karşılamalısınız. Eğer yapılan yorum bunun ötesinde bir amaç taşıyorsa (hakaret,yalan,iftira,cinsellik vb) bu tarz yorumları kaldırmak için bana mesaj atabilirsiniz.

Yaklaşık 4 yıldır Foursquare Türkiye Moderatör (Superuser) olarak, şikayet edilen ve kurallara aykırı yorumları imkan verdikçe kaldırıyorum. Sizde aşağıda yer alan linklerden bana ulaşabilirsiniz.

*Mail atmak için tıklayınız veya twitter üzerinden ulaşınız

Foursquare Nedir ?


Foursquare,  etrafınızda olan her şeyi keşif yapmanıza olanak veren bir mobil uygulamadır. Dünyanın neresinde olursanız olun, etrafınızdaki mekanları arayabilir ve yeni yerler keşfedebilirsiniz.

Foursquare, en beğendiğiniz kelimeleri işaretlediğinizde sizi tanır. Yaptığınız her arama sizin beğenilerinize, mekanlara verdiğiniz puanlara, arkadaşlarınızın ve takip ettiğiniz kullanıcıların önerilerine göre özelleştirerek size yeni öneriler sunar..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Philips 246E9Q LCD Monitör Kutu Açılışı

Iyzico Error Code 11

Visual Studio'da Toplam Kod Satır Sayısını Bulma