Güçlü Altcoinler

Güçlü Altcoinler


Gelişmekte olan coin borsası ve blockchain teknolojileri yeni fırsatları beraberinde getiriyor. Bitcoin tüm ekosistemi güçlü bir şekilde domine etsede (güncel dominans %51.3) altcoinler büyük fırstlarla yatırımcısını mutlu etmeye devam ediyor.

Bu yazıda Binance ve Okex borsaları üzerinde listelenen ve güvenli bir şekilde satın alabileceğiniz altcoinlerden başarılı olarak gördüğüm projeleri paylaşacağım. Bu yazı dahil hiç bir borsa yazısını yatırım tavsiyesi olarak almanızı önermem. Okuyup analiz edip lütfen kendi kararlarınzı verin. Teşekkürler.

Yazıda geçen altcoinleri güvenli ve komisyon indirimi ile satın alabilirsiniz ! Lütfen aşağıda yer alan linkler üzerinden üyeliklerinizi tamamlayın.


Binance Üzerinden Satın Al (%20 komisyon indirimi)

Okex Üzerinden Güvenle Satın Al (30$ kupon kazan)


Tezos XTZ

Tezos, Ethereum'dan çok da farklı olmayan bir şekilde akıllı sözleşmelere dayanan bir blok zinciri ağıdır. Bununla birlikte, büyük bir fark var: Tezos, daha gelişmiş bir altyapı sunmayı hedefliyor; yani, hard fork tehlikesi olmadan zaman içinde gelişip gelişebilir. Bu, Bitcoin ve Ethereum'un yaratıldıklarından beri çektiği bir şey. XTZ'ye sahip olan kişiler, Tezos geliştiricileri tarafından öne sürülen protokol yükseltme tekliflerine oy verebilmektedir.

Tezos gelecekte umut eden bir proje olarak öne çıkıyor. Şuan 7.36$ üzerinden işlem görüyor (18.04.2021). Komisyon indirimi ile güvenli borsalardan satın almak için yazının başında yer linklere tıklayabilirsiniz.


Theta THETA

Theta (THETA), video akışı için özel olarak tasarlanmış, blockchain destekli bir ağdır. Mart 2019'da piyasaya sürülen Theta ana ağı, kullanıcıların bant genişliği ve bilgi işlem kaynaklarını eşler arası (p2p) temelinde paylaştığı merkezi olmayan bir ağ olarak çalışıyor. Proje, YouTube ve Justin Kan'ın kurucu ortağı Steve Chen tarafından tavsiye edilmektedir.

Theta’nın ana iş konsepti, video akışını, veri dağıtımını ve uç bilişimi merkezden uzaklaştırarak endüstri katılımcıları için daha verimli, uygun maliyetli ve adil hale getirmektir. Bu projenin ayakları gerçekten yere basıyor. Şuan 13.97$ üzerinden işlem görüyor (18.04.2021). Komisyon indirimi ile güvenli borsalardan satın almak için yazının başında yer linklere tıklayabilirsiniz.


Algorand ALGO

Algorand, geniş bir uygulama yelpazesini destekleyen, kendi kendini idame ettiren, merkezi olmayan, blok zinciri tabanlı bir ağdır. Bu sistemler güvenli, ölçeklenebilir ve verimlidir, gerçek dünyadaki etkili uygulamalar için tüm kritik özelliklerdir. Algorand, yeni güven biçimleri oluşturmak için güvenilir performans garantileri gerektiren hesaplamaları destekleyecek.

Algorand teknolojisi ile öne çıkarak gelecekte umut vaat eden bir proje olarak öne çıkıyor. Şuan 1.76$ üzerinden işlem görüyor (18.04.2021). Komisyon indirimi ile güvenli borsalardan satın almak için yazının başında yer linklere tıklayabilirsiniz.


Ontology ONT

Ontology, dijital kimlik ve verilerde uzmanlaşmış yüksek performanslı, açık kaynaklı bir blok zinciridir. Ontology'nin benzersiz altyapısı, güçlü zincirler arası işbirliğini ve Katman 2 ölçeklenebilirliğini destekleyerek işletmelere ihtiyaçlarına uygun bir blok zinciri tasarlama esnekliği sunar. 

Hızı, güvenliği ve güveni artırmak için merkezi olmayan kimlik ve veri paylaşım protokolleri paketi ile ONT öne çıkmaktadır. Şuan 2.42$ üzerinden işlem görüyor (18.04.2021). Komisyon indirimi ile güvenli borsalardan satın almak için yazının başında yer linklere tıklayabilirsiniz.


Icon ICX

ICON, birlikte çalışabilirliğe odaklanan merkezi olmayan bir blok zinciri ağıdır. ICON’un “blok zinciri aktarım protokolü” ile Bitcoin ve Ethereum gibi bağımsız blok zincirleri birbirine bağlanabilir ve birbirleriyle işlem yapabilir. Bu, ICON gibi bir birlikte çalışabilirlik katmanı olmadan imkansız olan çapraz zincir kullanım durumlarını açar.

Kurumlar ve şirketler arasında paylaşılan verilerin bütünlüğünü ve şeffaflığını sağlamak ve merkezileştirilmiş bir organizasyon olmadan karşılıklı varlıkları heterojen blok zincirler üzerine taşımak için ICON projesi başlatıldı. Sizde bu geleceği yüksek projeye destek olmak için katılın.

Şuan 2.79$ üzerinden işlem görüyor (18.04.2021)


Revain REV

Revain, 2018 yılında Rusya'nın Moskova kentinden bir grup teknoloji uzmanı tarafından, şu anki CEO'su olan Rinat Arslanov tarafından kuruldu. Arslanov, bir risk kapitalisti ve blok zinciri endüstrisinde on yıldan fazla deneyime sahip bir girişimcidir.

Revain, geleneksel inceleme sitelerinin ve blockchain teknolojisinin özelliklerini birleştiren ilk platformdu. Revain’in nihai hedefi, makine öğrenimi ve blok zinciri gibi gelişmekte olan teknolojileri kullanan tüm küresel ürün ve hizmetler için meşru ve gerçek bir geri bildirim yapısı oluşturmaktır.

Bu gelecek vaad eden altcoine yatırım yapmak isterseniz yazının başında yer alan indirimli linklerden üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz. Şuan 0.01319$ üzerinden işlem görüyor (18.04.2021)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Philips 246E9Q LCD Monitör Kutu Açılışı

Iyzico Error Code 11

Visual Studio'da Toplam Kod Satır Sayısını Bulma